Gondolkodtam rajt, hogy ide mit is írhatnék, hisz a főoldalon már megtettem, hogy ki is vagyok!

Inkább elmesélek egy történetet, hogyan is lett egy jól felépített csapatból a Sorry N’ együttesből mára csupán csak, Sorry N’!

Mint mindenkinek az életében van fent és lent, ha jól megy valami, mindig megtalálnak az ismerősök egy még jobb ajánlattal, ismerős ugye? Persze ez kinek jó kinek rossz ! Sitetalk,Opn hasonló pénz lenyúlás Stb. nem is firtatom a neten megtalálni! Jó ötletnek tűnt Svájci frankra autót vásárolni,hisz a statisztikák húsz évre visszamenőleg a legjobbat mutatták! Ez is ismerős sokaknak, mivel a hitel közel a háromszorosára emelkedett jobbnak láttuk eladni! De,hogy mégse keljen eladni, az országos napilapok hasábján nagybetűkkel reklámozták a hitelkiváltást ! Itt csak annyit jegyeznék meg „Fogyasztói csoport” A neten megtalálni kik ők egyet már sikerült közölök felszámoltatnom ! Aztán mégis eladásra került a cég autó! Persze sikerült a „legjobb” ügyvédet kifogni aki olyan adásvételi szerződést írt, amiből közben „ajándékozási szerződés lett! Így egyszerűen fogalmazva az autót ügyvédi segítséggel ellopták ! A cégem vesztesége itt már elérte egy családi ház árát, de még ez sem volt elég így a végső „belerúgást” az együttesbe az üzlettársam tette, akiben legjobban megbíztam! Jó ötletnek tartotta a nevem és aláírásommal visszaélve kimenteni a menthetőt !

De nem is untatnám tovább az ide látogatót, hisz nem sajnáltatni akarom magam ,így hát tovább írom a dalokat és műsorommal járom a z országot, mert  az emberek szeretete, a színpad öröme és, hogy a közönség jól érzi magát a műsorom alatt mindenért kárpótol!